LOGOPEDISCHE
THERAPIE KINDEREN

Voordat de logopedische therapie kan opgestart worden moet er eerst een logopedisch onderzoek gebeuren. 
We helpen je graag met de de nodige stappen voor het aanvragen voor het dossier voor terugbetaling. 

Logopedische therapie bij kinderen geven wij steeds in spelvorm en op maat. Zo werken kinderen enthousiast en gemotiveerd mee aan de therapie. Op die manier gaat het aanleren van een nieuwe klank, een nieuwe manier van hoofdrekenen of een spellingsregel heel wat vlotter.

Om de motivatie maximaal te houden, zorgen wij voor voldoende succeservaringen die het zelfbeeld positief beïnvloeden. Doorgaans ben je pas gemotiveerd om iets te doen van zodra je er goed in bent. Daarom bouwen wij de moeilijkheidsgraad van oefeningen geleidelijk aan op. We investeren regelmatig in nieuw therapiemateriaal en maken zelf heel veel educatieve spelletjes.

Wij hechten veel belang aan een goede en open communicatie en staan garant voor een open, ongedwongen en vriendelijke omgang met onze patiënten en hun omgeving. Om zo optimaal mogelijk te kunnen werken aan een probleem of stoornis, is het van groot belang dat de behandelingen doorgaan in een sfeer waarin vertrouwen, begrip en welbevinden centraal staan. 

Wij verkiezen therapie in onze praktijk, omdat we in onze goed uitgeruste praktijk al ons behandel- en therapiemateriaal bij de hand hebben. Zo kunnen we inspelen op het moment en de therapie meteen aanpassen indien nodig. Therapie op school (tijdens de middagpauze) kan indien er minstens 1 therapiesessie per week in de praktijk doorgaat en ons uurrooster dit toelaat. 

Wij werken volgens een wekelijkse vaste afspraak. De therapieën hebben een duur van een half uur of één uur, en een frequentie van 1 of meerdere keren per week, naargelang de noodzaak.

B4RB4R4 LOGOPEDIE  |  alle rechten voorbehouden 2022
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin